Äntligen!

Igår slet vi ÄNTLIGEN bort byggpappret från fönstren, tände ljusen i mässingsstakarna, skjutsade in de första plåtarna med kardemummabullar i ugnen, korkade upp de första vinflaskorna och öppnade Gyllenborgens Mat!! Vi är så glada över att äntligen kunna hälsa er varmt välkomna till vårt lilla kryp in! STORT TACK till gårdagens alla härliga gäster och snälla nyfikna besökare! Vi kör lite spontant och sporadiskt oktober ut. Riktiga öppettider och bordsbokningar fr.o.m. onsdag den 5e november. Idag (tisdag 28/10 alltså) är vi med på det finfina evenemanget #kransenkväll ihop med alla grymma och kreativa grannverksamheter @mariasjodinstockholm @mimmistaaf @tellusblommor @2littlespoons @vintagefabriken @kabelverket @klingbornco @lyckligagatansthlm Vi ställer dörren på glänt vid 16.30 och håller öppet fram till kl. 21. Hoppas vi ses!

/Erika & Mårten

bild bricka